Brazil-Intimvoks -

Om os

Vi har specialiseret os inden for voksbehandlinger og har over 20 års erfaring. DERFOR har vi stor viden om, hvordan forskellige hudtyper reagere på at få fjernet hår. Som resultat, kommer en høj procentdel af vores forretning fra gentagne kunder.

FØRSTE GANG...

  • fra man har benyttet skraberen, til man ønsker, at få en intimvoks, skal der gå minimum 16 dage, helst 20. Hvis det er benene, skal der gå 21-25 dage, før de er klar til at blive vokset.
  • man ønsker voksbehandling INDEN en tur til de varmere lande, får man det bedste resultat, hvis man prøver voks ca. 1 måned før og så igen lige inden rejsen. Så når man at få en fornemmelse af, hvordan huden reagerer på at blive vokset, og man kan være tryg ved at blive vokset igen.
  •  hvis kvinder skal vokses på ryggen, anbefaler vi, at man kommer ind i klinikken og får en forprøve, på hvordan huden reagerer. Specielt i nakkeområdet, er huden yderst følsom.
  • Man skal sørge for at huden ikke er alt for tør inden man bliver vokset (brug helst olie) og hvis man udøver sport i højere grad, bør man ikke vokses, den dag man har løbet/brugt benene.
  • Nogle mennesker får et bedre "voks"-resultat end andre - når man har sensibel hud, reagere man mere på voksbehandlinger. Efter ca. 3 gange, ved man om voksbehandling er noget for én.
  • Generelt mod reaktion af voks og barbering, sørg for at holde området rent, brug evt. MEDISCRUB (fås på apoteket). Stramt tøj i mange timer, kan også medvirke til reaktion.
 
Det kan ikke nævnes for ofte - brug en scrub, gerne hver dag, da huden friskes op, hårene får fri passage, så man undgår "knopper", og huden forbliver blød og lækker. Alle voksbehandlinger er på eget ansvar.
Vi vil gerne tilbyde dig den mulighed at få den bedste service indenfor branchen
.